Преместване на ел табла

преместване на ел табло

Преместване на ел табло

Преместване на ел табло.

Преместването или дори само изместване на ел табло на няколко сантиметра предизвиква доста негативни коментари в повечето ел техници. Някои фирми за електро услуги, дори отказват такъв вид работа по електрическите табла. Работата е сложна, мръсна и даже леко невъзможна, без определени инструменти и познания. Преместването на електрическото табло препоръчваме да се извършва само в краина необходимост и то от електротехници и фирми с доказн опит и стаж в сферата на електрическите табла. При преместване на електрическото табло се снаждат кабели и проводници, кърти се наново, при табла за вграждане и скрита ел инсталация. При стари електроинсталации, там където се правят електрическите връзки между кабелите-удължаването на кабела е слабо място и при по-старите кабели се получава загряване и дори пречупване на кабела, след по-продължителна и натоварена работа, което пък от своя страна може да доведе до куп неприятности-къси съединения, падане на предпазители, изгорели електроуреди и дори пожар на електрическата инсталация.

Пречупването на кабела няма как да се избегне от ел техника извършващ преместването на таблото. Затова и преместването на ел табла е много скъпо, като за тази услуга не се издава гаранция. Гаматерм ООД извършва смяна на електрически табла, доставка и монтаж на нови табла, ремонт на стари електро табла, преместване на ел.табла, удължаване на кабели и други ел услуги от опитни електротехници.

На желаещите да преместят своето електрическо табло ги съветваме да огледат всички възможности, да преценят дали е нужно, като за тази цел да се консултират и посъветват със опитен електротехник и ако преместването на ел таблата може да се избегне, то да не се извършва.

Comments are closed.