Ремонт на баня през зимата

ремонт на баня през зиматаРемонт на баня през зимата е напълно възможен и дори желателен от финансова гледна точка. Банята е вътрешно помещение и няма никаква пречка за ремонт през зимата. Температурите не падат под 14-18 градуса, има вентилация и постоянно течаща вода, това е всичко което е необходимо за един ремонт, дори и основен ремонт на баня. Много хора предпочитат зимата за ремонти, понеже в този сезон строителните фирми имат по-малко работа. Първото предимство на ремонта през зимата, е големият избор на свободни фирми. Можете да изберете фирма, която ви харесва. Избирате фирмата, както и времето за ремонта, което е голям плюс. Лятото всичко това е трудно, понеже всички правят ремонти. Втора привелегия е по-носката цена на ремонта през зимата. Обикновено повечето фирми свалят цените през зимата от порядъка на 20 до 30 %, като отделно от това времето за извършване на ремонта е по-кратко.

Ние ви предлагаме ремонт на баня през зимата с 20% отстъпка от стандартните цени. Зимен период за ремонт на баня се води от 01.12 до 01.03 всяка година. През зимата може да смените плочките на пода, плочките на стените, санитарната керамика, каналите на банята, водопроводните тръби и дори тръбите на парното. Може да префугирате банята, да смените душ кабината или да ремонтирате ваната, както още много други ремонти.

При заявка на ремонт на баня през зимата получавате и бонус извозване на стройтелните отпадъци от ремонта. От до тук казаното става ясно, че нищо не пречи на зимен ремонт, дори напротив планувайте си ремонт на банята през зимата.

Много фирми обявяват предварително цени за ремонт на баня, ние ги обявяваме след оглед, като крайната цена е съобразена със всички особености. Така крайната цена не се променя по време на ремонта и след него.