Ремонт на газови печки

ремонт на газови печкиГаматерм ООД предлага доставка и монтаж на газови печки. Извършваме ремонт на газови печки в София и препоръчителна профилактика на газови печки. Фирмата разполага с денонощен сервиз на газови уреди за територията на град София.

Какво се поврежда в газовите печки?

Всяка газове печка има няколко котлона и фурна (включително комбинираните газови печки с електрическо захранване). Всяка горелка има термодвойка и газов кран, както и осезател. Всички части по газовата система на печката и котлоните могат да се повредят, зацапат,  а горелките и да се запушат.

При повреда в газовата ви печка ще започнете да наблюдавате неправелно горене с прекъсвания и тласаци, трудно палене, гаснене на контролният пламък, нехарактерно бучене при горене, угасване и прекратяване на подаването на газ. Понякога се поврежда и пиезо кристала за запалването, както и куп още дребни неща по самата тръбна инсталация. Най-характерните симптоми при повреда в газовата ви печка, газовата фурна или газовият ви котлон са острата миризма на неизгоряла газ и чеерен пушещ пламък, които зацапва и почерня домакинската ви пусуда, а дори и тавана на помещението в което работи газовият уред.

При подобни признаци налице е повреда на газовата ви печка. Ние предлагаме ремонт на газови печки на място по домовете, като извършваме пълна рутинна диагностика на печката и профилактика на всички изброени части и елементи.  Ремонт на газови печки извършваме и в сервизната база на фирмата, като подсигуряваме транспорт за вашата повредена газове печка, котлон или газов бойлер. Ако сте решили ремонта на газовата ви печка да е в сервизната база на газовият сервиз и печката е захранена с бутилка и редуцир вентил, то задължително носете с газовата печка редуцир вентила и маркуча с които работи печката.

Comments are closed.