Ремонт на газови печки

ремонт на газови печкиГаматерм ООД предлага доставка и монтаж на газови печки. Извършваме ремонт на газови печки в София и препоръчителна профилактика на газови печки. Фирмата разполага с денонощен сервиз на газови уреди за територията на град София. Какво се поврежда в газовите печки?

Ремонт на газови печки София

Всяка газове печка има няколко котлона и фурна (включително комбинираните газови печки с електрическо захранване). Всяка горелка има термодвойка и газов кран, както и осезател. Всички части по газовата система на печката и котлоните могат да се повредят, зацапат,  а горелките и да се запушат.

При повреда в газовата ви печка ще започнете да наблюдавате неправилно горене с прекъсвания и тласъци, трудно палене, гаснене на контролният пламък, нехарактерно бучене при горене, угасване и прекратяване на подаването на газ. Понякога се поврежда и пиезо кристала за запалването. Както и куп още дребни неща по самата тръбна инсталация. Най-характерните симптоми при повреда в газовата ви печка, газовата фурна или газовият ви котлон са острата миризма на не изгоряла газ.  Също и черен пушещ пламък, които зацапва и почерня домакинската ви посуда. Пушека зацапва дори и тавана на помещението в което работи газовият уред.

Ремонт на газова готварска печка

При подобни признаци налице е повреда на газовата ви печка. Ние предлагаме ремонт на газови печки на място по домовете. Извършваме пълна рутинна диагностика на печката и профилактика на всички изброени части и елементи.  Ремонт на газови печки извършваме и в сервизната база на фирмата, като подсигуряваме транспорт за вашата повредена газове печка, котлон или газов бойлер. Ако сте решили ремонта на газовата ви печка да е в сервизната база на газовият сервиз и печката е захранена с бутилка и редуцир вентил, то задължително носете с газовата печка редуцир вентила и маркуча с които работи печката.

Проверка на свързването на газовата ви печка на всеки 2 години.