Ремонт на газов бойлер

Ремонт на газов бойлер на място по домовете за София. Газовият бойлер е все по-често търсен и използван поради надеждността, бързината и цената.  Бойлера на газ е бърз, топли вода на момента и суровината е сравнително евтина. Водата не свършва, бойлера е проточен с моментно действие. До тук са положителните качества на бойлера.

Ремонт на газов бойлер
ремонт на газов бойлер

Веднъж монтиран газовият бойлер има нужда от редовни профилактики и прегледи.  Ремонт на газов бойлер се извършва от сервиз за газови уреди на място в сервиза или в дома на клиента, но винаги от оторизиран техник. Обичайните повреди на газовият бойлер са в пиезо запалването, горелката, дюзата и термодвойката.  Не чакайте бойлера да спре да работи и тогава да повикате сервиз за ремонт и профилактика. Газовият бойлер има признаци на повреда още преди да спре да работи. Обикновено започва да пали все по трудна, включва произволно, пуши черен контролен пламък, мирише на сурова газ, не загрява достатъчно или спира внезапно. Ако вашият бойлер има тези признаци то е по-добре да не изчакате да спре изцяло. Ремонта на газов бойлер се извършва на място.

Сервиз за ремонт на газови бойлери

Предлагаме ремонт на всякакви газови бойлери на място за София. Видовете и марките газови бойлери са много. Най-вероятно са стотици. Всички газови бойлери работят на един принцип. Както всичко останало и тук производителите на части и бойлери се броят на пръсти. Всичко останало само е търговско име. Въпроса обаче е сглобката и качеството на поръчаните части.

Обикновено в България се продават предимно газови бойлери турско производство. Има и други, но цените са доста високи, намират се трудно и не на последно място нямат резервни части.

Сервиз за ремонт на бойлери София.