Ремонт на перални

Ремонт и монтаж на перални
Ремонт на перални

Ремонт на перални по домовете София Сервиз за ремонт на перални машини и съдомиялни . Ремонт на перални с гаранция . Пералнята машина е сложна компилация от системи. Съвременните перални са с памет, програматори, помпи, амортисьори и други елементи правещи ремонта на пералнята скъп и  трудоемък. Ние ремонтираме перални на място по домовете, освен случвайте в които се налага ползване на стационарни ремонтни инструменти и в случвайте изискващи по-дълго време за ремонта. Ремонтираме следните марки перални:AEG, ARDO, HOTPOINT, ARISTON, BEKO, BLOMBERG, GORENJE, SILTAL, IGNIS, BOSCH, INDESIT, BOMPANI, CANDY, ELECTROLUX, WHRPOOL, LG, SAMSUNG, PANASONIC, ZEROVATT, ZANUSSI, FAGOR, FABER, MIELE, GRUNDING, DAEWOO, NEO, CROWN.
Сервиза за перални поема всякакви поръчки за сервиз и ремонт на перални по домовете, както и ремонт в сервизната база. Някои ремонти и материали са доста скъпи и не оправдават поправката на старата ви пералня. В такива случай ние предлагаме безплатна доставка на нова пералня и монтаж на новата пералня на нормални цени, като подсигуряваме извозване на старата и наработеща пералня.

Ако пералнята ви издава странни шумове, скърцания ви съветваме да я спрете докато ви посети техническо лице. Не ползвайте пералнята в такова състояние. Колкото повече използвате пералнята със шумове и скърцане, толкова по скъп ви става ремонта, поради износване и на други елементи освен повреденият. При протичане на вода под и около пералнята също изключете и изпомпвайте водата. Причините за притичането могат да бъдат най-различни. От маншон на маркуча за мръсна вода до помпа, уплътнение или друго.

За всички желаещи да променят мястото на пералнята или да монтират нова пералня на ново място може да ни потърсят. Ние изграждаме нови ВиК изводи за чиста и мръсна вода, електрическо захранване и монтираме перални. Изграждане на нов контакт или токов кръг при нужда.

Монтаж на перални за София с гаранция .