Ремонт на перални

Ремонт и монтаж на перални

Ремонт на перални

Ремонт на перални София.

Пералнята машина е сложна компилация от системи. Съвременните перални са с памет, програматори, помпи, амортисьри и други елементи правещи ремонта на пералнята скъп и  трудоемък. Ние ремонтраме перални на място по домовете, освен случайте в които се налага ползване на стационарни ремонтни инструменти и в случайте изискващи по-дълго време за ремонта. Ремонтираме следните марки перални:AEG, ARDO, HOTPOINT, ARISTON, BEKO, BLOMBERG, GORENJE, SILTAL, IGNIS, BOSCH, INDESIT, BOMPANI, CANDY, ELECTROLUX, WHRPOOL, LG, SAMSUNG, PANASONIC, ZEROVATT, ZANUSSI, FAGOR, FABER, MIELE, GRUNDING, DAEWOO, NEO, CROWN.
Сервиза за перални поема всякакви поръчки за сервиз и ремонт на перални по домовете, както и ремонт в сервизната база. Някои ремонти и материали са доста скъпи и не оправдават поправката на старата ви пералня. В такива случай ние предлагаме безплатна доставка на нова пералня и монтаж на новата пералня на нормални цени, като подсигуряваме извозване на старата и неработеща пералня.

Ако пералнята ви издава странни шумаве, скърцания ви съветваме да я спрете докато ви посете техническо лице. Не ползвайте перлнята в такова състояние. Колкото повече използвате пералнята със шумове и скърцане, толкова по скъп ви става ремона, поради износване и на други елементи освен повреденият. При протичане на вода под и около пералнята също изключете и изпомпайте водата. Причините за притичането могат да бъдат най-различни. От маншон на маркуча за мръсна вода до помпа, уплътнение или друго.

За всички желаещи да променят мястото на пералнята или да монтират нова пералня на ново място може да ни потърсят. Ние изграждаме нови ВиК изводи за чиста и мръсна вода, електрическо захранване и монтираме перални.

Денонощен сервиз за ремонт на перални София.

Comments are closed.