Ремонт на стълбищно осветление

led_osvetlenie

ремонт на стълбищно осветление

Предлагаме ремонт и поддръжка на стълбищно осветление на жилщни сгради и отделни входове на блокове за София град. Извършваме и подмяна на стълбищно осветлене с осветителни тела с датчици за движение. Като сервиз за ремонт на стълбищно осветление предлагаме на нашите клиенти:

изграждане,ремонт и абонаментна поддръжка на стълбищно осветление ,ефектно осветление, парково осветление,градинско осветление и фасадно осветление.
При нужда извършваме диагностика на стълбищното осветление и ремонт на класическата система за стълбищно осветление състояща се от лихт бутон- реле за време(стълбищен автомат). Откриваме залепнал бутон, отстраняваме и сменяме залепнал бутон,  смяна на изгоряло реле за време, подмяна и ремонт на стълбищен автомат и смяна ан електрически крушки. Извършваме и професионална  преработка на ел.инсталация на осветлението на входа. Можем да замениме вашето старо и често повреждащо се стълбищно осветление като го преработим с нови плафони и датчици за движение. При тази промяна имате нови осветителни тела и напълно преработена и нова осветителна инсталация, която е с опростена поддръжка и по-ниски сметки за ток.

stalbishtno osvetlenie

ремонт на стълбищно осветление

При ремонт на стълбищно осветление не е необходим достъп до всички апартаменти и не влизаме по апартаментите. Откриваме залепнал бутон и да отстраняваме проблема без да притесняваме съседите ви, работм отвън в общите чсти на сградата. Предлагаме доставка, ремонт и смяна на стълбищни автомати. Препоръчваме български стълбищни автомати и релета за време с предпазител. Те напрактика са вечни и се сменя само предпазителя. Друг вариант на стълбищен автомат е немските механични стълбищни автомати.
Професионалните електротехници на екипа работят бързо и качествено като проверяват многократно сигурността и безопасността на електроинсталацията и осветителните тела и плафони.Издавама гаранция за ремонта и за всички положени матерали и осветителни тела закупени от нас. Ремонт на стълбищно осветление с гаранция.

Comments are closed.