Ремонт на фурни

ремонт на фурни за вгражданеПрофесионален сервиз за ремонт на фурни по домовете София. Фурните за вграждане не се различават по устройство и принцип на работа от фурните на обикновените готварски печки. Разликата е в начина на монтаж и в самостоятелността на фурната за вграждане. При готварските печки фурните са в едно тяло с котлоните, докато тук не са. Всички фурни за вграждане работят по една електрическа схема, като предлагат различни опции на печене на ястието и различни градуси и време за загряване.

Сервиз за ремонт на фурни и печки за вграждане

Повечето фурни за вграждане имат вентилатор за циркулация на топлият въздух и обдухване от всички страни, долен нагревател и горен нагревател, като част от фурните предлагат функция грил. Това е мощен нагревател разположен във вътрешната част на горният нагревател. При фурните за вграждане може да печете само отдолу само отгоре, комбинирано и само на грил, като може да включвате вентилатора и таймер за прекратяване на печенето.

Свързване на фурна

Фурните за вграждане както и останалите електроуреди работят с напрежение 230 V. Имат нагреватели, терморегулатори, термична защита и токова защита. Основно се повреждат електрическите ключове на фурните, които определят работата на фурната и нагревателите. По-рядко дефектират терморегулаторите.

Основен проблем на фурните за вграждане е уплътнението на вратата на фурната. При по-продължителна употреба се деформира и разкъсва, като това увеличава топлозагубите и нарушава процеса на печене. Уплътнението подлежи на смяна.

Сервиз за ремонт на фурни за вграждане предлага диагностика на фурни, демонтаж и монтаж на фурни, ремонт на фурни за вграждане и доставка на нови фурни.

Монтаж на фурни за вграждане

Работим със следните марки фурни за вграждане: AEG, ARDO, HOTPOINT, ARISTON, BEKO, BLOMBERG, GORENJE, SILTAL, IGNIS, BOSCH, INDESIT, BOMPANI, CANDY, ELECTROLUX, WHRPOOL, LG, SAMSUNG, PANASONIC, ZEROVATT, ZANUSSI, FAGOR, FABER, MIELE, GRUNDING, DAEWOO, NEO, CROWN включително и нашите фурни на Раховец, Дипломат, Елдом и Фикосота.

Извършваме ремонт и монтаж на фурни за вграждане от гореизброените марки. Предлагаме още електро услуги за бойлери, аспиратори и други електрически битови и професионални уреди. Работим и с уреди на газ.

Ремонт на фурна за вграждане с гаранция на ниски цени с оригинални резервни части. Сервиза работи в рамките на град София.