Сервиз за ремонт на бойлери

montaj_boilerЕлектрически бойлер – устройство, използвано за затопляне на топла вода за домакинството и бита. Електричмеските бойлери имат предимства и недостатъци.
Предимства:
Ниска цена;
ниски разходи за монтаж и поддръжка;
простота и надеждност при експлоатация;
пожарна безопасност (няма открит огън);
липсата на продуктите на горенето, емисиите;
не се изисква специална поддръжка, почистване, смяна на дюзи;
Не са оперативните разходи за корабоплаването, съхранение и употреба на горива;
не изисква комин;
висока ефективност (около 100%);
Недостатъците са в зависимост от модела и характеристиките на даденият електрически бойлер, но без значение от неговите предимства и технически характеристики и показатели всички електрически бойлериб било то проточни или обемни бойлери имат нужда от ремонт и поддръжка.
Ние сме специализиаран сервиз от професионални техници за ремонт и монтаж на електрически бойлери за София и района.
Извършваме посещение и диагностика на бойлера на място в дома на клиента беез да се налага демонтаж на вашият бойлер. Резервните части за бойлерите са винаги с нас и извършваме ремонта на бойлера ви на място. Гаранция за качество на материалите и качество на услугата за ремонта на бойлера ви. Ремонтираме бойлери на приемливи цени с гаранция.
Извършваме смяна на термостат, терморегулатор, смяна на термозащита и смяна на фланец и нагревател.
Често се налага смяна на копчето на бойлера. Работим с резервни части за бойлери на производителя на марката и винаги монтираме оригинални резервни части за бойлера от съответната марка.
Техници за ремонт на бойлери има във всички софийски квартали 24/7. Ако желаете да закупите нов бойлер посетете този сайт www.gamaremont.com