Монтаж на тоалетна чиния

монтаж на тоалетна чиния
монтаж на тоалетна чиния

Монтаж на тоалетна чиния и тоалетни казанчета.

Гаматерм ООД разполага с обучени екипи от професионални водопроводчици 24/7 за професинолен монтаж на тоалетни, смяна на тоалетни, отпушване на тоалетна, доставка на тоалетна, извозване на стара тоалетна, монтаж и смяна на маншон за тоалетна, както и много други услуги свързани с ВиК. Предлагаме доставка и смяна на моноблок и тоалетни чинии.

Доставка и монтаж на тоалетна чиния

Професионален водопроводчик извършва ремонти на тоалетни казанчета, смяна на тоалетни казанчета, смяна на арматура на тоалетни казанчета. Предлагаме доставка и монтаж на ново тоалетно казанче, демонтаж на стари тоалетни казанчета и извозване на стари тоалетни казанчета. Подсигуряваме необходимите резервни части за монтаж и ремонт на казанчета от порцелан, пластмасови и керамични тоалетни казанчета. Една от най-финните работи при тоалетните казанчета е настройката на нивото на водата и силата на струята, както и скоростта на пълнене на казанчето. Работим с тоалетни казанчета на Видима, Фаянс, Рока и други марки тоалетни арматури и казанчета. Ремонт на тоалетно казанче на ниски цени с гаранция.  Предлагаме доставка и подмяна на тоалетни със задно отичане, тоалетни с долно отичане, моноблокове, тоалетни чинии тип конзола, както и тоалетна тип клекало.

Уплътняване на тоалетна чиния

При монтажа на тоалетната трябва да се внимава най-много с монтажа на маншона от тоалетната към канала. Този маншон може да е дълъг, къс, гумиран, тип мека връзка или обикновен ексцентричен маншон. Вида на маншона зависи от вида на тоалетната чиния и нейното отичане към канализацията. Друго много важно при монтаж на тоалетна е поставянето на силиконова подложка под тоалетната, без значение от нейният вид и модел.  Силиконовата подложка се монтира не само за да спира влагата, а и да обира вибрациите и напрежението върху тоалетната, без силиконова подложка шанса да се спука или счупи тоалетна е голям.

Важно е и уплътняването под тоалетната чиния !

Монтаж на тоалетна чиния на цена 72 лв с ДДС с гаранция.