Монтаж на хидрофорни помпи

Монтаж на хидрофорна помпа
монтаж на хидрофорни помпи

Гаматерм ООД предлага професионален сервиз и монтаж на хидрофорни помпи и хидрофорни уредби на място по домовете. За улеснение и удобство на нашите клиенти ние предлагаме комплексни услуги за ремонт на хидрофори, демонтаж на хидрофори, монтаж на хидрофори, смяна на стар хидрофор с нов и не на последно място доставка на нов хидрофор до дома на клиента.

Изграждане на хидрофорни системи

Хидрофорната система е сложно съвкупност от тръби, фитинги, помпи, пресостат, разширителен съд и водоизточник. При проблем със системаата, не е задължително проблема да е в хидрофорната помпа. Често се случва да хидрофор в сервизната база да работи, а монтиран на място да не работи. Причината за проблема, много често се крие в самата инсталация, а не в хидрофора, затова предлагаме ремонт и диагностика на място.  Причината за неработещ хидрофор може да е засмукване на въздух, липса на достатъчно вода, прекомерно голямо потребление, ненастроен хидрофор, спрямо консуматорите. Всички тези проблеми се диагностицират на място, както и тяхното отстраняване трябва да се извърши на място.

При нас може да си отремонтират или смените старият хидрофор с едно обаждане. Техниците на Гаматерм извършват смяна на старият хидрофор и монтаж на новият хидрофор. Поемаме преработката на тръбният път, начина на захранване с вода и изводите на хидрофора. При нужда преработваме също така и начина на закрепяване на хидрофора към пода. След смяната на старият ви хидрофор или монтажа на новият. Ангажимента по настройките за налягането, включването и спирането на хидрофора са наши. Сервиз за хидрофори Гаматерм ООД работи за град София и околните градове и села.

Сервиз за хидрофори:

  • извършваме ремонт, доставката и монтаж на италиански хидрофори с две години гаранция
  • Монтаж на  хидрофорни помпи за кладенци
Монтаж на хидрофорни помпи от сервиз за ремонт на хидрофорви. Доставка на хидрофор, смяна на хидрофор.

ВиК услги от професионален водопроводчик София 24/7. Откриване на течове по водопровода.