Почистване на улуци цени

почистване на улуци цени Почистване на улуци София. Улуците на сградите се почистват периодично и профилактично. Целта на почистването е да се отстранят всички наслоени боклуци за да може, водата да се отича свободно. В противен случай се получава препълване и протичане на улука, а също и пропадане на наклона на улука от тежестта на мокрите натрупани боклуци.

Почистване на улуци цени

Улуците на сградите събират най-различни неща носени от вятъра, птиците до частиците, които се ронят от самият покрив.  От покрива, без значение, дали е керемиден или битумен се отронват частици вар или посипка  и тя се натрупва в самите улуци.  Утаените фини частици, които падат при дъжд в улука, премесени с листа и клони образуват истинска кал, която препречва пътя на водата.

Почистването на тези отлагания се извършва ръчно или с робот за почистване на улуци. Ние предпочитаме ръчното почистване на улука. Някои слагат предпазни мрежи на улуците, по цялата им дължина, но трябва да се знае, че това решение не спира малките частици от покрива, а само листа, клони и други по-едри предмети. Много хора решават да се заемат самостоятелно с почистването на улуците си. Ние ви съветваме да не излизате на покрива необезопасени. Винаги преди да решите да вършите тази трудна и опасна задача, обезопасявайте самите себе си и мястото под самите улуци, особено ако улуците са към улица и отдолу минават хора или има паркирани автомобили.

Почистване на улуци, отпушване на улуци и водосточни тръби

Ние предлагаме почистване на улуци на следните цени:

  • Цена за посещение на алпинист на адрес в град София – 35,00 лв
  • Цена за почистване на улуци до 10 м – 9,50 лв/м
  • Цена за почистване на улуци до 28 м – 8,50 лв/м
  • Цена за почистване на улуци над 30 м – 7,00 лв/м

Цените включват почистване и извозване на отпадъка. Цените за почистване на улуци, не се в пряка зависимост от замърсеността на улука и височината на сградата. Предлагаме още ремонт на улуци, монтаж на улуци, ремонт на водостоци, монтаж на водостоци и отпушване  на улуци и водосточни тръби.

При почистване на улуци цената се договаря за по-големи обеми работа.

Всички цени са с ДДС. Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!

Алпинисти улуци, подмяна на улуци и водосточни тръби София.

Професионален монтаж на улуци и водосточни тръби. Ремонт на улуци на изгодни цени с гаранция.