Ремонт на баня

ремонт на баняРемонт на баня се налага основно при наличие на течове. Други причини  са остаряване на санитарната керамика, фаянсовите плочки, тръбопровода, канализацията или планов ремонт на банята. Ремонта на баня е доста неприятен за всеки собственик на жилище. Всеки ремонт в банята е свързан с демонтаж. Демонтират се тоалетна, биде, душ кабина, вана и умивалник. Свалят се също смесителна батерия, душ батерия, закачалки, огледала, шкафове мебели и аксесоари за баня. До тук всичко е поносимо, но следва рязане и къртене на плочки, тръби и сифони. Къртенето, рязането и извозването на отпадъците е шумно и неприятно, вдига се шум и много прах, които се разнася из цялото жилище.

Ремонт на баня

Описаният ремонт с няколко думи не е всичко. По време на ремонта не можете да ползвате банята, тоалетната и умивалника. Най-лошото в случая е времето на ремонта. Всеки ремонт в банята трае от 3 дни до 5 дни в зависимост от големината на помещението и мебелите, които се инсталират и монтират. Всеки знае, какво е да стои без баня и тоалетна 4-5 дни! Ремонта на малка баня също е продължителен. Процесите по полагане на хидроизолация и лепене на плочки изискват технологично време. Нужно е време за изсъхване на лепилата и материалите. След приключване на ремонта също не се ползва банята през първите 24 часа.

Цялостен ремонт на бани

Затова, най-добрият вариант за ремонт на баня е плановият основен, цялостен ремонт на баня. Цялостният ремонт на банята включва изкъртване и подмяна на всичко (плочки, хидроизолация, мебели, аксесоари, тръби, сифони, маншони и всичко, което се досетите). Плановият ремонт е желателен, понеже е с гаранция и като сума възлиза, доста по приемливо, отколкото авариен ремонт или ремонт на парче. За пример може да се вземе префугиране на плочки при ремонт и фугиране на плочки при цялостен ремонт на баня.

Ремонт на бани цени

Вижте следните цени:

Посещение на адрес: 58 лв

Префугиране на плочки 50,00 лв/м2

Лепене на плочки от 25,00 лв/м2

Фугиране на плочки на баня – 8,00 лв/м2

Ние предлагаме цялостен ремонт на баня за София, като извършваме огледи и изготвяме оферта за ремонта с разбивки по цени и количество на необходимите материали. Веднъж оферирана цената на офертата за ремонт, не се променя и не се добавят суми, освен в случай, че клиента желае някаква промяна.

Цени се изготвят на база оглед и са пряко свързани с обема на банята, характерните особености на банята, видовите плочки, големината на плочките, наличието или липсата на орнаменти и ефекти при лепенето на плочки, както и вида на обзавеждането на банята. Ние нямаме твърда цена за ремонт на баня и считаме, че на практика не е възможно да има обективна цена за такъв комплексен и не малък ремонт, при които може да се използват най-различни материали и начини на работа.

Гаранция за ремонт на баня от 24 месеца.

Всички цени са с ДДС. Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!