Ремонт на стълбищно осветление

осветление
ремонт на стълбищно осветление

Предлагаме ремонт на стълбищно осветление на жилищни сгради и отделни входове на блокове за София град. Извършваме и подмяна на стълбищно осветление с осветителни тела с датчици за движение. Като сервиз за електро услуги предлагаме на нашите клиенти:

  • изграждане
  • ремонт
  • абонаментна поддръжка на стълбищно осветление
  • ефектно осветление
  • парково осветление
  • градинско осветление
  • фасадно осветление
  • осветление с датчици и фотоклетки

При нужда извършваме диагностика на осветлението на общите части и ремонт на класическата схема състояща се от лихт бутон- реле за време (стълбищен автомат). Откриваме залепнал бутон, отстраняваме и сменяме залепнал бутон,  смяна на изгоряло реле за време, подмяна и ремонт на стълбищен автомат и смяна на електрически крушки. Извършваме и професионална  преработка на ел.инсталация на осветлението на входа. Можем да заменим вашето старо и често повреждаща се система като го преработим с нови плафони и датчици за движение. При тази промяна имате нови осветителни тела и напълно преработена и нова осветителна инсталация, която е с опростена поддръжка и по-ниски сметки за ток.

Ремонт на стълбищно осветление София

ремонт на стълбищно осветление
ремонт на стълбищно осветление

При ремонт на осветлението на общите части не е необходим достъп до всички апартаменти и не влизаме по апартаментите. Откриваме залепнал бутон и да отстраняваме проблема без да притесняваме съседите ви, работим отвън в общите части на сградата. Предлагаме доставка, ремонт и смяна на стълбищни автомати. Препоръчваме български стълбищни автомати и релета за време с предпазител. Те на практика са вечни и се сменя само предпазителя. Друг вариант на стълбищен автомат е немските механични стълбищни автомати.
Професионалните електротехници на екипа работят бързо и качествено като проверяват многократно сигурността и безопасността на електроинсталацията и осветителните тела и плафони. Издаваме гаранция за ремонта и за всички положени материали и осветителни тела закупени от нас.

Като професионалисти в областта предлагаме също изграждане на ново стълбищно осветление и замяна на стълбищно осветление с датчици за движение и фотоклетки.