Ремонт на стълбищно осветление в София

ремонт на стълбищно осветлениеГаматерм ООД предлага ремонт на стълбищно осветление на входове на жилищни сгради, жилищни кооперации, блокове, административни и производствени помещения. Електротехниците на фирмата работят 24/7 по диагностика и ремонт на стълбищно осветление за София и страната.

Ремонт на стълбищно осветление на ниска цена

Предлагаме ви профилактика на стари стълбищни осветителни инсталации, смяна на стълбищни автомати, смяна на автомат за време, откриване на залепнал бутон, смяна на стар дефектирал бутон, превързване на разклонителни кутии на стълбищно осветление, откриване на късо съединение по схемата на електрическата инсталация, смяна на кабели и много други ремонтни електро услуги по стълбищно осветление на достъпни цени. Предлагаме още оптимизиране на разходите за електроенергия на стълбищни осветления, като монтираме фотоклетки и датчици и по този начин намаляме и вариантите за злоупотреба с ел енергия от общите части на входа. Стълбищното осветление на дадена сграда или вход може да бъде изпълнено по различни схеми, както и да се преработи  от една схема за стълбищно осветление в друга, в зависимост от нуждите на живущите или работещите в сградата.

Преработка стълбищно осветление в София и околността

При ремонт на дадено осветление по стълбите и общите части, е желателно да използвате една и съща фирма. Може и опитен електротехник за ремонт и профилактика на осветление. Причината за това е, че всеки предпочита да работи по дадена схема. Схемата на електро инсталацията на стълбищното осветление е важна. При възможност винаги оптимизирайте разходите за електроенергия на стълбищното осветление. Така подобрявате работата на схемата. За такава икономия на електроенергия се използват датчици  и фотоклетки. Може също да се използва опция за автоматично изключване при залепнал бутон. Тази функция я имат някои стълбищни автомати.

При проблем със стълбищно осветление потърсете Гаматерм ООД. Запазете си час за оглед и консултация и ние ще ви осигурим опитни специалисти за ремонт и преработка на стълбищното ви осветление. Гаранция за качество на достъпни цени.