Ремонт на улуци

Ремонт на улуци за град София и околните райони от професионални алпинисти.

улуци ремонтУлуците са много важна част от покрива на всяка сграда. Без улуците или със запушени улуци, водата от дъждове и снеготопене се разлива свободно, като мокри най-горните етажи и последните етажи, където се разпръсква при допира си със земята. Поддръжката на улуците е важна част от поддръжката на цялата сграда.

Ремонт на улуци

Улуци ремонт и почистване от професионални алпинисти и аварийни екипи с опит и професионална екипировка за височинна работа във всякакви условия. Разполагаме с екипи за работа в град София и околните райони, както и най-разнообразна техника-от автовишки, преносими скелета, високи стълби, техника за спускане и изкачване, до всякакви уреди за укрепване и стабилизиране.

Извършваме следните услуги за ремонт и подмяна на улуци, отпушване на улуци и водосточни тръби: демонтаж и монтаж на улуци, демонтаж и монтаж на водостоци, отпушване на улуци и водостоци, почиствена на улуци, смяна на скоби, доставка на улуци и водостоци, подмяна на цялостна водосточна система, отпушване на воронки и сифони на покриви и тераси, ремонт на измъкнали се тръби, доставка и подмяна на водосборни казанчета, кривки и тръби. Фирмата извършва още много други услуги свързани с улуци и водостоци, като отстраняване на теч от улуци и водостоци. Улуци ремонт за София на PVC улуци, метални улуци, медни улуци и водосточни тръби, както и специални улуци с орнаменти и покрития.

Подмяна на улуци и водостоци

Основно при ремонт на улуците, трябва да се има предвид поставяне и монтиране на предпазни решетки по отворите на водостоците и на самите улуци. Тази инвестиция ще ви се отплати за в бъдеще. Всички улуци с предпазни решетки имат нужда само от измиване, а не от почистване и ремонт. В улука не попадат твърди и тежки неща и предмети, а само фини частици от керемидите и прах,което се измиват с вода под налягане. Това ще реши проблема и със запушването на водостоците ви.

При нужда от почистване на улуци, отпушване на улуци, смяна на улуци или друга ремонтна работа, не забравяйте да обезопасите терена под работната площадка!

Цени за ремонт и почистване на улуци:

  • Само поставяне улуци – 7лв/л.м. (в цената не влиза демонтаж на стар улук)
  • Само поставяне водосточни тръби – 10лв/л.м. ( в цената не влиза демонтаж на стар водосток)
  • Почистване на улуци – 2 – 5лв. на линеен метър (почистване , без извозване на отпадъка)
  • Демонтаж на стар улук или водосток – 3,50 лв/м
  • улуци ремонт – след оглед. Огледа е безплатен при заявка. При отказ или посещение единствено с оглед, цената на огледа е 58 лв за гр.София

Цените са с ДДС и не включват материали и транспорт. Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!