Отпушване и ремонт на водостоци и улуци

Отпушване на водосток
Монтаж и почистване на улуци

Отпушване на водостоци и улуци за София. Водостоците и улуците не са лесни нито за отпушване, нито за ремонт. Труда е височинен и опасен, майсторлъка си иска опит и добри инструменти. Отделно от всичко това има много тънкости за закрепяване на въжета, монтаж на тръби и монтажа на скобите. Ако объркате нещо или не направите нещо както трябва има опасност от протичане, изсулване, изваждане на водостоците и улуците и дори тяхното падане.

Отпушване на водостоци и улци

Отпушването на водосток се извършва със специална апаратура, а почистването на улуците е ръчно или с робот в зависимост от височината и възможностите на терена. Ние предлагаме професионални услуги за ремонт, поддръжка и смяна на водостоци и улуци на сгради от всякакъв вид и тип за София и околните градове. При нужда от отпушване на водосток или улук може да ни потърсите по всяко време. Разполагаме с дежурен техник за отпушване на водостоци и улуци 24/7. Както сами виждате за да отпушите даден водосток или улук трябва да имате добри познания по алпинизъм, необходимата екипировка (никак не е евтина), солиден опит, да не ви е страх от високо, да игнорирате факта, че висите на едно въже, да имате опит с улуци и водостоци. Необходими е също да имате необходимите инструменти за отпушване, които се ползват в ВиК сферата и не на последно място да разбирате от тенекеджийство.

Монтаж на водостоци. Подмяна на улици.

Явно ремонта и отпушването на улуци и водостоци не е въобще лесен.  Поради тези немалко причини и фактори цена за отпушване или ремонт на водосток или улук се изготвя само на място след оглед. Трябва да се огледат подробно и детайлно подробностите на обекта.

Така се работи качествено и с гаранция!

Работа се претупва по всякакъв начин и най-вече евтино!(стара английска поговорка), но не забравяйте, че покрива пази цялата къща и имуществото в нея.

Подмяна на водостоци. Ремонт на водостоци.

Отпушване на улуци, почистване на  улуци.