Доставка и монтаж на бойлери

доставка и монтаж на бойлери Гаматерм ООД извършва доставка и монтаж на бойлери за град София. Доставката на закупени от нас бойлери е напълно безплатна за клиентите от столицата. Предлагаме безплатна доставка на проточни и обемни бойлери, както и бойлери със серпентина за монтаж към парно, бойлери за монтаж над мивка и под мивка, като подсигуряваме монтаж на новия бойлер и демонтаж на старият бойлер. За да улесним клиента извозваме старият бойлер. Ние сме внедрили услугата извозване на стар бойлер от дома на клиента с целп предлагане на комплексна услуга за доставка и монтаж на бойлери. Старият и пробит бойлер няма да заема място и да се налага да го влачите до контейнерите.

Доставка и монтаж на бойлери за София

Работим с бойлери от марките Фламина, Елдом, Дипломат, Елдом Инвест, Теси, Стийбел Елтрон, Аристон, Горение, Шишков и Матев. Всички модели на обявените марки бойлери са на склад. Разполагаме с бойлери за мивка, бойлери за кухня, бойлери за баня и бойлери за парно ( комбинирани електрически бойлери със серпентина). Разполагаме с богат избор на бойлери от неръждаема стомана за вертикален и хоризонтален монтаж, както и неръждаеми бойлери със серпентина от неръждавейка. Цените на неръждаемите бойлери варират от 329 лв за 80 литров бойлер, с пълна гаранция от 120 месеца (10 години).

Сервиз за ремонт на бойлери извършва и ремонт на бойлери по домовете за София.

Монтажа на бойлери се извършва от професионални техницис гаранция. Гаранцията за монтаж на бойлера е толкова, колкото е гаранцията на самият бойлер. При бойлери с гаранция от 7 години, вие получавате гаранция за монтажа 7 години. При монтаж на бойлер на ново място или смяна на стар бойлер се извършва смяна на куките и дюбелите, меките връзки и спирателните кранове на бойлера. Това е изискване за да важи гаранцията за монтаж на бойлера.

Цени за монтаж на бойлери може да видите в нашите ценови листи.

Каталог с предлаганите от нас бойлери вижте тук!

 

 

Comments are closed.