Монтаж на тоалетни чинии и моноблокове

монтаж на тоалетно казанче

Монтаж на тоалетна чиния с гаранция. Тоалетната е нещо без което не може и е във всеки дом. Тя е важна и необходима. Ние предлагаме демонтаж на тоалетни и моноблокове, доставка на моноблокове и тоалетни, както и монтаж на тоалетни чинии и моноблокове. Нашите водопроводчици работят денонощно по отпушване , монтаж и демонтаж на тоалетни чинии. Избора за моноблока или тоалетната чиния е сериозна дилема. Много от клиентите предпочитат моноблок, но нямат достатъчно място, други предпочитат тоалетната чиния а нямат място за тоалетното казанче зад нея. Въпроса на избора се решава освен от предпочитанията и от размерите и разположението в тоалетната или банята, като трябва да не забравяме, че многообразието на модели и размери дава възможност за монтаж и на двете.

Монтаж на тоалетна чиния

Без значение от това какво се избира монтажа е важен и отговрен. Санитарната керамика е скъпа и много крхка. Възможността да протече неправилно монтиран маншон за мръсната вода зад стената е голяма, а от там наличие на скрит теч, образуване на влага, мухъл и неприятни миризми. Има опасност и от пробиване на тръбата за отичане на подовият сифон при пробиването на отворите за дюбелите за закрепване. За да сте сигурни, че ня мастото отредено за дупчене няма тръба е желателно да използвате термографска камера. Камерата ще ви покаже има ли тръба или няма. Ако случайно пробиете тръбата отново се стига до скрит теч, щети и отново къртене на плочки и разбиване.

До тук изброените проблеми налагат  или поне препоръчват монтажа на вашият нов моноблок или тоалетна чиния да се извърши от професионални водопроводчици с богат набор от професионални инструменти.

Монтаж и ремонт на тоалетно казанче.

Монтаж на тоалетна чиния. ВиК услуги от професионален водопроводчик с гаранция. Отпушване на тоалетни и канали.