Монтаж на газови печки

газови печкиВъпреки че електроуредите са много плътно навлезли в бита на днешното ежедневие, газовото оборудване, както и преди, се ползва с все по-значителни успехи. В известна степен много хора смятат оборудването с газ за едно от най-опасните в дома. Но газовите печки са станали отличен помощник в домакинството, популярни със своята икономичност и удобство. Днес те са сърцето на всяка кухня – газовата фурна – обикновена или вградена; готварска печка; туристически газов котлон; комбинирани електрически и газови котлони и печки, различни варианти на газови уреди.

Монтаж на газови печки

Газта е много полезно, но същевременно и опасно вещество. Покупката на газови уреди – печки, фурни и др. е приятна придобивка. А за да бъде тази придобивка безопасна и напълно ефективна при употреба, ви е необходима стриктна грижа и редовна проверка на работоспособността на всички детайли и елементи. Всяка, дори и най-малката неизправност може да стане причина за повреда на цялата система, което изисква неотложен ремонт на битовия прибор. Ако преди монтажа на газовите уреди е бил прост и надежден, то днес технологията на производството представлява сложен процес, допълнен от голямо количество усъвършенствания и нововъведения.

Именно поради тази причина газовите печки, фурни, газови бойлери и други уреди задължително трябва да се поставят от сертифицирани специалисти, за да не застрашат живота на семейството ви. Забелязвайки проблеми в работата на вашия уред, вие незабавно се обърнете към нас – вашият професионален помощник в работата и сигурността. Нашата фирма ще ви осигури необходимия специалист, според нуждите ви. Отправете заявката си и техник на газовият сервиз ще ви посети за ремонт на вашият газов уред в най-кратък срок. Ремонт на газови уреди и газови печки на място, на вашия адрес. Нашият специалист точно ще установи проблема и ще може да предприеме качествени и правилни действия за отстраняването му. Ние ви предлагаме качествени ремонтни дейности и професионални консултации, подплатени с опит, знания и практика.

Газ сервиз – ремонт на газови котлони, печки и фурни

В хода на ремонта специалистите ще отстранят повредените части, появилото се замърсяване, което не може да отделите самостоятелно. Ще подменят газовите шлангове и вентили; вратичката (една от често срещаните причини);  маркуча; термостата или датчика; ще проверят спирателните кранове и осезателните датчици или ще отпушат котлон. Поради необходимостта от постоянен контрол на безопасността, приблизително на 2 години, ние, с помощта на съответния специалист, може професионално да извършваме тази дейност на място и с необходимата ви гаранция, на достъпни цени.

Монтаж на газови печки на цена от 55 лв с ДДС.