Монтаж на фурна за вграждане

монтаж на фурна за вгражданеПрофесионален  монтаж на фурна за вграждане с гаранция. Този тип уреди се монтират малко по-особено от готварските печки. Освен електрическото свързване на фурната имаме и монтаж в шкаф. В какво се изразява монтажа на уреда за вграждане. Преди да започнем монтажа трябва да се запознаем с инструкциите и да проверим съвместимостта на размерите  на шкафа и на самата фурна. Задължително е около фурната да има разстояние около 2-3 см с цел циркулира въздух през декоративната решетка на шкафа за охлаждане. Когато всичко с размерите и разстоянието наред се свързва първо електрическият кабел, като тук отново задължително електрическата връзка е твърда.

Монтаж на фурна за вграждане

Електрическият кабел е усилен и негорим. След свързването на кабела към електрическата мрежа и към фурната, се преминава към вграждането на фурната. Поставя се в леглото на шкафа и се придвижва максимално назад. Отпред под капака фурната има кант, които приляга плътно към челната страна на шкафа и там фурната се фиксира посредством щипки или винтчета в зависимост от модела. Преди да фиксирате фурната е необходимо да нивелирате и то задължително!

Понякога има нужда от настройване на капака, но това е рядко. При евентуална нужда от такава настройка прочетете инструкцията на производителя, настройката е индивидуална за различните модели и различните марки фурни.

Гаматерм ООД предлага комплексна услгуа, от доставка, до монтаж и ремонт на фурни за вграждане по домовете.. Безплатна доставка и смяна на фурната при закупуване на фурна от нас. Извършваме също извозване на старите и не работещи уреди.

Забележка:

монтажа на уреда не включва изработката на шкаф !!! Изработката на шкаф е дърводелска услуга и се извършва от мебелисти!!!

Цена за монтаж на фурна за вграждане 68,00 лв с ДДС и включени материали. Извършваме монтаж на всички модели и марки фурни за вграждане.

Сервиз за ремонт и монтаж на електро уреди:

Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!