Монтаж на фурна за вграждане

монтаж на фурна за вгражданеФурните за вграждане се монтират малко по-особено от готварските печки. Освен електрическото свързване на фурната имаме и монтаж в шкаф. В какво се изразява монтажа на фурните за вграждане. Преди да започнем монтаж на фурна за вграждане трябва да се запознаем с инструкциите и да проверим съвместимостта на размерите  на шкафа и на самато фурна. Задължително е около фурната да има разтояние около 2-3 см с цел циркулира въздух през декоративната решетка на шкафа за охлаждане. Когато всичко с размерите и разтоянието наред се свързва първо електрическият кабел, като тук отново задължително електрическата връзка е твърда.  Електрическият кабел е усилен и негорим. След свързването на кабела към електрическата мрежа и към фурната, се преминава към вграждането на фурната. Поставя се в леглото на шкафа и се придвижва максимално назад. Отпред под капака фурната има кант, които приляга плътно към челната страна на шкафа и там фурната се фиксира посредством щипки ирли винтчета в зависимост от модела. Приди да фиксирате фурната е необходимо да нивелирате и то задължително!

Понякога има нужда от настроиване на капака, но това е рядко. При евентуална нужда от такава настройка прочетете инструкцията на производителя, настройката е индивидуална за различните модели и различните марки фурни за вграждане.

Гаматерм ООД предлага доставка и монтаж на фурни за вграждане. Безплатна доставка и смяна на фурната при закупуване на фурна от нас. Извършваме също извозване на старите и неработещи фурни за вграждане.

Забележка:  монтажа на фурна не включва изработката на шкаф !!! Изработката на шкаф за фурна за вграждане е дърводелска услуга и се извършва от мебелисти!!!

Цена за монтаж на фурна за вграждане 68,00 лв с ДДСи включени материали. Извършваме монтаж на всички модели и марки фурни за вграждане.

Comments are closed.