Откриване на скрити течове

Термографска снимка

откриване на скрити течове

Откриване на скрити течове София.

Гаматерм ООД е една от първите фирми в България, разполагаща с високотехнологичните и нови по рода си термографски камери на марката Flir. Разполагаме с няколко термокамери използвани от нашите екипи за различни цели. Една от основната цел на термокамерата е откриване и доказване на скрит теч. Скрит теч на течности(вода от водопровод на топла или студена вода, вода от канал или подпочвена и дъждовна вода), проникнали през тръби, мазилки, стени, плочи, хидроизолации, покриви, плочки на баня и други. Термокамерите са уреди работещи и подчиняващи се на законите на термодинамиката.
Ние използваме термокамера за откриване на различни видове теч, като гарантирааме откриването на проблема и предлагаме евентуалното му отстраняване. Много от фирмите предлагащи термографски анализ на помещения или открити площи, реално не предлагат откриване на причината за теча, а показват на термоснимки(термографски снимки от термокамери) зоните на влагаата, като с това изчерпват термографският анализ и обследване. Идеята на такъв термографски анализ е откриване на проблема а не последствията, т.е влажните зони причинени от теча.
Ние откриваме причината и дори предлагаме неиното отстраняване.
Извършваме откриване на теч за София, Бургас, Ямбол, Стара Загора, Нова загора, Котел, Търговище, Средец и други български градове и населени места.
Откриваме течове от съседи, теч от баня на съседи, теч от таван, течове от стени, скрит теч от тръби, теч от канали, теч от водопровод, теч от сифони на мивки, вани и душ кабини, теч от повредени хидроизолации, течове от покриви и комини, течове в мазета и други видове скрити течове.
Цените за откриване на скрити течове може да видите в нашата ценова листа тук.

Comments are closed.