Потопяема помпа

потопяема помпа Монтаж и ремонт на потопяема помпа. Помпите се използват за водоснабдяване, изпомпване и циркулация на чиста топла и студена вода, както и за изпомпване на мръсна вода. Помпите за мръсна вода работят с твърди частици с различна големина в зависимост от предназначението на помпата. Има също и дренажни помпи.

Потопяема помпа се нарича помпа, която изпомпва чиста вода от кладенци или сондажи с различна дълбочина. Този тип помпа представлява дълъг цилиндър на които е монтиран смукател. При потопяемата помпа електродвигателя се намира под водата. Разновидностите на този тип помпа са много, като започнем през дебита, водният стълб, диаметъра и мощността на помпата. За домашни условия потопяема помпа се използва за захранване на хидрофорната уредба с вода от сондаж (собствен водоизточник). Корпуса на помпата е изработен от високо качествена неръждаема стомана. Някои наричат помпите от тип „бибо“ потопяеми помпи, но това не е правилно. Помпа от тип Бибо е помпа за изпомпване на мръсна вода, без наличие на едри частици или сравнително малки по размер твърди частици, като доста често се използва за отводняване на мазета или като дренажна помпа в малки шахти с малък дебит.

Ние предлагаме продажба и монтаж на потопяеми помпи за чиста и мръсна вода от различни марки, с различен напор и диаметър. Извършваме окабеляване и монтаж на управление на помпи и управление на потопяеми помпи за кладенец и сондаж. Всички потопяеми помпи в България са от Русия, Китай, Италия и Турция. Предлагаме диагностика и ремонт на потопяеми помпи на място. Обслужваме района на София и софийска област. Най-често се налага монтаж и ремонт на потопяема помпа за кладенец.

Цени за ремонт и монтаж на хидрофори и помпи можех вижте тук.