Ремонт на бойлери по домовете

ремонт на бойлери по домоветеГаматерм ООД предлага сервиз за ремонт на бойлери по домовете. Обслужването и ремонта на бойлери на място се предлага от различни фирми и сервизи за ремонт на бойлери в София. При нужда от ремонт на бойлери ние можем да ви отремонтираме качествено всички обемни и проточни бойлери. Като бойлери за душ, бойлери за чешма, бойлери за парно (комбинирани бойлери), бойлери за под мивка, бойлери за над мивка, бойлери за баня, както и други видове бойлери. Работим с неръждаеми бойлери, бойлери с емайлиран водосъдържател и бойлери със стъклокерамично покритие ( стъклокерамични бойлери).

Сервиз за ремонт на бойлери по домовете

Извършваме ремонт на всички модели бойлери от марките: бойлери Дипломат, Елдом, Елдом Инвест, Теси, бойлери Аристон, бойлери Горение, бойлери АЕГ, бойлери Бош, бойлери Атлантик, Шишков, Матев, Мидеа, Нео и Фламина.  При проблем с бойлера може да ни потърсите без значение от начина на монтаж (вертикален или хоризонтален бойлер), без значение от марката и обема на бойлера . Ние пристигаме на място, извършваме диагностика и ви даваме оферта за отремонтиране на бойлера ви.

Ремонт на бойлери по домовете за София, ремонт на течащ бойлер с гаранция.

Извършваме смяна на терморегулатор, смяна на термозащита, смяна на нагревател, смяна на фланец, смяна на гарнитури, смяна на тръби и фланци, смяна на вентил и смяна на електрически кабели. Ние осигуряваме доставка и на резервни части.

Ремонт на бойлера, без значение от марка и модел е 12 месеца при използване на оригинални части. Освен ремонт предлагаме доставка и монтаж на бойлери. Бойлери може да изберете от нашият онлайн магазин за бойлери. Монтаж на бойлери в София, монтаж на бойлер за стена, монтаж на бойлер на таван. Монтаж на бойлер над мивка и под мивка, монтаж на слънчев бойлер и други видове бойлери. Предлагаме доставка и монтаж на бойлери Аристон, бойлери Дипломат, бойлери Теси, Атлантик, Елдом и други марки бойлери.