Ремонт на газови котлони

Ремонт на газови котлони с гаранция за София и София област. От времето когато газта започва да навлиза масово в домакинството, ресторантьорството и столовите се спори вредно ли е готвенето на газ. Две мнения има и по въпроса с безопасността на готвенето с газ. Много често чуваме за взривени бутилки, гледаме филми със задушени от газ хора и това създава впечатление, че газта е опасна и коварна.

Ремонт на газови котлони

Всъщност газта не е чак толкова опасна и вредна колкото си мислим и колкото изглежда. Много хора готвят и се отопляват на газ заради ниската цена на природният продукт, а други заради бързото действие на газовите уреди, като трети не използват газ, понеже имат опасения за сигурността.

Като професионалисти ние искаме да ви убедим в сигурността на газовите уреди. Ако се замислите електрическите уреди също са опасни, електричеството само по себе си не е безопасно. При газовите уреди, както и при всички останали уреди има проектирани и внедрени нива на защита. При изтичане на газ, при изгасване на огъня, при откъсване на маркуч и още много други. Самите врътки на газовите уреди са направени по специален начин. За да пуснете котлон или фурна трябва да се завърти с натискане или дърпане, първо пламва контролния пламък и едва тогава можете да включите котлона или горелката на фурната. Помислено е за безопасност при използване!

Ремонт на газова готварска печка

Естествено трябва и да се внимава. Налага се поне на две години цялостна профилактика на газовият котлон, смяна на маркуча ( при газови бутилки) и проверка на осезателите и спирателните кранове. Ако котлона пуши при работа също се налага ремонт и профилактика.

Газовите уреди набират известност и се предлагат най-различни по дизайн и функционалност. Има готварски печки на газ, газова фурна с газови котлони. Предлагат се газови фурни за вграждане, газови котлони за вграждане, газови обикновенни котлони, газови котлони за използване на открито-туристически котлони, комбинирани електрически печки с газови котлони и още много видове и варианти на газовите уреди.

ГАЗ СЕРВИЗ ГАМАТЕРМ СОФИЯ

Гаматерм ООД е сертифицирана фирма предлагаща сервиз, доставка и монтаж на газови фурни, газови печки и газови котлони. При проблем с газовият котлон или фурна ние идваме на място, извършваме диагностика и ремонт на газовият котлон, печка или фурна на място в дома ви.

Предлагаме доставка и монтаж на нови газови уреди.  Ремонт на газови котлони на място по домовете с гаранция.

При миризма на газ, преустановете използване на уредите до отстраняване на проблема!!! Не позволявайте ремонт на газов котлон или фурна от некомпетентно лице, както и не се захващайте сами с ремонта, без наличните знания, опит, инструменти.

Извършваме също и ремонт на газови бойлери, монтаж на газови бойлери и други уреди на газ. Работим също с комбинирани уреди на ток и газ.

Вашият коментар